Krönika


Tillbaka med ett stort leende

Vilken fantastisk sommar det har varit. Jag har haft det helt underbart med fyra veckors ledighet. Jag hoppas att ni också har haft en skön sommar och lata dagar. Det var många år sedan jag hade en sådan lång och härlig semester och har verkligen varvat ner, kopplat av och laddat för ny energi. Och energi, det får man i massor när man är tillbaka på jobbet och möter alla fina leenden och helt fantastiskt underbara handlare, krögare, företagare och er allihop. Jag ÄLSKAR mitt arbete “de luxe”. 

 

Styrka 

Det senaste nästan 2 åren går verkligen till historien. Vi har kämpat hårt och funnits för varandra! Den lokala handeln rasade över en natt när pandemin slog till. Vi är oerhört tacksamma och stolta över det fina stöd som många har givit oss genom att stötta det lokala på flera plan, fortsätt och tänk lokalt. Det är viktigt! Tack, tack och åter tack. Än är vi inte ikapp de tapp som flera har haft. Sakteligen repar vi oss, reser oss på nytt och ser framåt på en ljus framtid. Som fler har påtalat “hoppet är det sista som överger en” - så sant och så starkt tänkt.

 

Samhället öppnar upp

Det känns verkligen helt underbart att man nu kan våga hoppas och tro på att vi rör oss mot en minskad pandemi. Att få njuta av att träffas i större sällskap, fortfarande under säkert avstånd. Men ändå, känslan att få mötas och att få lyssna på musik utomhus i en sammankomst. WOW! Som vi har längtat. Vi får nypa oss i armen, det känns nästan som att vi i princip utforskar nya saker för det är så mycket vi har haft på paus. 

 

Vad händer i höst

Vi vill självklart jättegärna levandegöra det vackra torg som nu står klart. Det tänker vi göra med bland annat hjälp av bidrag från Sparbanksstiftelsen Färs och frosta. I veckan fick vi vårt efterlängtade polistillstånd godkänt till att få bjuda in musiker, sagoberättare med flera till små pop-ups uppträde under lördag förmiddagar. Jippi!!! Vårt mål är att levandegöra Eslövs hjärta, vårt centrum med en mix av utbud, rent & snyggt, aktiviteter på stan och en riktigt härlig gemenskap. Följ oss gärna på vår facebook, Instagram och webbapp för att få uppdateringar om vad som händer framöver (m.eslovsstad.se)

 

Kärlek och omtanke till er.

Vi ses i Eslöv!

 

Centrumledare, Cecilia Reinholdsson

Kontakt: cecilia@eslovsstad.se 

#tillsammansföreslöv