Vad händer i Eslöv i sommar?

Vad händer i Eslöv i sommar?


Sommar i Eslöv är ett vedertaget uttryck med hundratals arrangemang och besöksmål under sommarmånaderna runt om i hela kommunen. I år är arrangemangen något annorlunda både anpassade och skissade utifrån den pandemi som hägrar i vårt samhälle. Upplev teater, musik, litteratur, föredrag, och film. Dansa, sjung, sticka en tröja, träffa eldsjälar i Eslövs fantastiska föreningar, och njut av en picknick i den sena sommarkvällen på utebion. Nästan allt är gratis.

Bra länkar att spara Sommar i Eslöv: https://sommarieslov.eslov.se/page/3/ Webbsändnigar av event i Eslöv: https://sommarieslov.eslov.se/webbsandningar Utflyktsmål: https://sommarieslov.eslov.se/utflyktsmal/

Malmö Opera till Eslöv 8 augusti

Malmö Opera framför operan “Förvandlingen i helvetet” i en mer konsert liknande version. Publiken tas med på en resa till helvetet. Evenemanget är helt gratis, ta med dig en egen stol. Vi har begränsat med plats så kom i tid. Varmt välkommen klockan 16:00 i korsningen av Bryggaregatan/Storgatan i Eslöv.

Äntligen står första delen av torget klart Lagom till midsommar öppnades första delen av Stora torgs ombyggnad och etappen med uteserveringarna kunde öppna upp.

Slott har vi massvis av i Eslöv I Eslövs kommun är vi bortskämda med vackra ståtliga slott, hela nio stycken slott, varav tre är öppna för allmänheten under hela sommaren. Flera av de driver gårdsbutiker eller restaurang.

Det finns mer att göra i Eslöv Museum - Populära museum, Eslövs leksaksmuseum ligger på första plats på Tripadvisor och helt klart värt ett besök.

Discogolfbana - med 18 hål och hålen varier mellan 50 meter och 350 meter.

Eslövs Bowlinghall - erbjuder både aktivitet, god mat och beställning av diverse godsaker. Karlsrobadet - har ett inomhusbad med äventyrsdel, och ett utomhusbad som är öppet hela sommaren. Hela Karlsrobadet är tillgänglighetsanpassat, så att alla som vill komma till oss kan göra det. Och det finns garanterat betydligt mer än så.

Vill du ha ett levande centrum?

Fortsätt att fundera lite extra nästa gång på var och hur du konsumerar. Handla lokalt och

stötta din lokala handel om det är den som du vill se blomstra och ge liv till stadskärnan. En

spökstad vill ingen ha. Med enkla små insatser kan du göra en stor skillnad. Gå ut och äta

en bit god mat, ta en fika på stan eller beställ hem vällagad mat från våra lokala

restauranger. Låt matlådan få ligga kvar i kylen en dag eller två och köp dig någonting gott

att äta. Att köpa ett presentkort är ett väldigt bra tips som göra flera glada, både den som får gåvan och butiken ni köpte presentkortet av. Fortsätt att visa omtanke och kärlek genom att

välja lokalt. Tillsammans besegrar vi detta, vi behöver varandra.

Ta hand om varandra och ha en riktigt skön sommar!

Centrumledare, Cecilia Reinholdsson Kontakt: cecilia@eslovsstad.se #gillaeslöv #tillsammansföreslöv