Krönika


Tillsammans för Eslöv

Jag möts dagligen av en berg- och dalbana, en blandning av kreativa ideer och ledsna ögon. Många företag har det tufft nu och kämpar hårt med att överleva den pandemi som hastigt grep tag i vårt samhälle, vårt land och vår värld. Alla har vi det tufft på ett eller annat vis, vi kämpar på och ger allt vad vi har. Det kan låta hårt att säga att kriser för med sig kreativa idéer. Jag tror mycket på överlevnadsinstinkten, hjärnan kopplas om och letar genast efter lösningar för att överleva. Vår omgivning blir medvetna om att vi behöver hjälpas åt och fina insatser blommar ut. Vi vill hjälpa och flera med oss! Nu om någon gång så är den lokala näringen oerhört viktig att ta hand om. Väg dina val noga och välj lokalt i den största mån du kan. 

 

Blomsterbar och hemleverans

Ja, du läste helt rätt. En blomsterbar finns uppdukad utanför Blomsterhörnan. Du väljer enkelt ut den blomma som du önskar köpa och sedan swishar du din betalning, knackar på rutan vinkar & ler. Smart lösning! Och för er som inte kan ta er ner i centrum och handla - då kommer vi hem till er. De flesta butikerna hjälper er med att ta emot beställning eller om ni vet vad ni önskar så kan ni göra en beställning i vår webbapp: m.eslovsstad.se/form 

Leveranser sker torsdag-fredag fram till klockan 19:00 med beställning senast 16:00 och självfallet så levererar vi varan helt kostnadsfritt och kör miljövänligt med elbil från Bilmånsson. Vi tittar redan på att utöka våra leveranstider, mer information om tider finner ni via bokningssidan. 

 

Omtanke och kärlek

Vi kan se att flera av oss väljer att gå ut och äta eller beställa hem vällagade mat från våra lokala restauranger. Låt matlådan få ligga kvar i kylen en dag eller två och köp dig någonting gott från våra lokala restauranger och caféer. Eller varför inte passa på att köpa med dig någonting att äta tillsammans med en god vän eller till någon som befinner sig i riskzonen, som inte bör bege sig ut bland människor. Presentkort är också ett väldigt bra tips att köpa. Fortsätt att visa omtanke och kärlek genom att välja lokalt. Tillsammans besegrar vi detta. Vi behöver varandra!

 

Ta hand om varandra!

 

Centrumledare, Cecilia Reinholdsson

Kontakt: cecilia@eslovsstad.se 

#gillaeslöv #tillsammansföreslöv