Hemleverans


Har du ingen möjlighet att ta dig till oss? Då kommer vi gärna till dig!

Det är ingen hemlighet att handeln lider enormt just nu, och ens val av sina inköp under kommande period kan vara avgörande. Vi har därför på kort varsel och utan att ha gjort någon testkörning dragit igång den här tjänsten. 

Nu om någon gång så gäller det att vi hjälps åt. Köp lunch ute och gynna våra restauranger, många av dem erbjuder matlådor/take away och hjälper garanterat till med att leverera maten hem om det behövs. Den lokala näringen är beroende av dig! Varje gång du köper en produkt så är du med och bidrar och hjälper till så att företagen får vara kvar och för att en anställd kan behålla sitt jobb. Ni är oerhört viktiga i denna svåra stund. Köp den där vackra blomman från blomsterhandeln som sprider glädje. Piffa och inred hemmet med nya prylar, unna dig en frisörtid eller ansiktsbehandling och uppdatera gärna din garderob.

Vi kan hjälpa till med att leverera hem till dig. Här meddelar du vad det är du behöver ha hjälp med, var varan finns och om betalning sker via Swish direkt till butiken eller till Eslövs Stadskärneförening.

Stort tack till Bilmånsson som ställer upp med bil för leveranserna. 


Har du frågor?
Kontakta oss på info@eslovsstad.se
Telefon frågor & beställning: 0765253737
Swish för betalning: 123 323 64 29

"Tillsammans för Eslöv"
#tillsammansföreslöv

Gör din beställning här