Aktivt och attraktivt torg

Aktivt och attraktivt torg


I sommar skapar vi extra mycket ljus och glädje i Eslöv. För här kan man som boende och inresande njuta av riktig VM-fotbollsanda. Vi skapar ett aktivt och attraktivt torg genom att bland annat sända alla VM-fotbollsmatcherna på en storbildsskärm. Vi hoppas självfallet att det underbara väder som nu råder stannar kvar hela sommaren. Skulle det komma några droppar regn så har vi självfallet vädersäkrat delar av torget med ett stort tält där man kommer att kunna både äta och dricka någonting gott i samband med att vi sänder alla fotbollsmatcherna. Evenemanget är gratis och med det så innebär det att vi kommer inte att ta någon entré. Evenemanget drar igång den 14 juni och fortlöper ända fram till den 15 juli och under den perioden så kommer torget att vara en plats att mötas och umgås på. Ni kommer att kunna ta del av allt som händer på vår hemsida och webbapp Eslövs stad och spelschemat hittar ni här.

Vi kommer att publicera kampanjer och programblad digitalt, så håll er uppdaterade online.

Någonting för alla

Vår ambition är att det ska finnas någonting för alla vare sig du är ung eller äldre. Även om man inte gillar fotboll så vill vi skapa ett levande och attraktivt torg att mötas och umgås på.

Prova på olika idrottsföreningar, hoppa hoppborg, få en ansiktsmålning, kanske bjuds det upp till vattenlekar eller ett träningspass. Shoppa från våra fantastiska butiker och njut av stads-pulsens kampanjer i sommar. Tillsammans kommer vi att sätta Eslöv i rampljuset. Skapa en snackis och en plats att trivas på och som man vill komma tillbaka till.

 

Håll dig uppdaterad

har du inte redan laddat ner webbappen till din hemskärm så passa på och gör det nu så att du inte missar vad som händer i Eslöv. Ta fram din smartphone och knappa in eslovsstad.se och vill man ha appen på sin hemskärm i mobilen så finns det en enkel guide på hur du gör under Meny - Inställningar.

Vi ses på stan!

Cecilia Reinholdsson, Centrumledare