Som jag har längtat - LT maj


Som jag har längtat

Första vårsolen är något magiskt, den ger mig ett lyckorus och fyller kroppen med en massa härliga endorfiner. En lunch ute i solen med nosen riktad upp mot den blå himlen är något extra. Det märks tydligt att det är många som har längtat efter vårsolen och att få njuta av en glass hos Bom´s Glassbar. Nu lever torget igen efter en mörk och kall höst och vinter. Och torget kommer att leva mer än någonsin tidigare den här sommaren. För det kommer nämligen att hända något spännande som sätter Eslöv i rampljuset. All information kommer ni att kunna ta del av på vår hemsida och i vår app.

 

Vad händer i Eslöv?

Snart är det dags för den attraktiva vårmarknaden (26-27 maj) som lockar många besökare till Eslöv. Och innan vårmarknaden har vi härliga shoppingdagar “Handlarens dag i Eslöv” 26-28 april med trevliga kampanjer i butikerna. Strax därefter, närmare bestämt den 30 april infaller Valborgsmässoafton som traditionsenligt firas vid Trollsjön med start klockan 19.30 och Eslövs Vokalensemble samt Hemvärnets musikkår medverkar. Rekommenderade öppettider i city under Valborgsmässoafton är 10-18.

 

Ny hemsida och app


Det är så spännande att få lansera Eslövs stads nya mobilapplikation. Vi är möjligen något snabba med att lansera appen. Men vi resonerar snarare med att vilka är inte de absolut bästa ambassadörerna om inte ni som rör er i Eslöv. Vi litar på att ni kommer att kunna ge oss konstruktiv feedback på saker som ni saknar eller som kanske är otydliga eller felaktiga. Via appen så kan ni enkelt rapportera er åsikt genom att klicka på Meny och därefter Stadskärneförening. På den fliken hittar ni “Vad kan vi göra bättre?” Och ett annat tips till er är att via samma formulär kan ni skicka in önskemål på butiksutbud, tips på evenemang osv. Med andra ord ett enkelt sätt att få möjlighet till att kunna påverka och vara delaktig i Eslövs stadsutveckling.
Tillsammans bygger vi vårt Eslöv!Sätt fart och kom igång!

Sitt inte här och läs utan ta fram er smartphone och knappa in eslovsstad.se och vill man ha appen på sin hemskärm i mobilen så finns det en enkel guide på hur du gör under Meny - Inställningar.

 

Vi ses på stan!
Cecilia Reinholdsson
Centrumledare