Mot Eslöv och nya utmaningar - LT janDen 15 januari styr bilen en helt annan riktning i Skåne än vad den tidigare har gjort, närmare bestämt mot Eslöv. Jag rullar in i en ny stadskärna med härlig potential och med en skön butikmix av små unika butiker blandat med välkända kedjebutiker. En grundförutsättning för hur den perfekta kombinationen av en attraktiv stadskärna kan se ut. Att bevara våra små butiker är en utmaning i sig och med rätt verktyg så kan vi skapa förutsättningar för att den lilla unika butiken ska få finnas kvar. 

Min andra arbetsdag hoppade jag på tåget och åkte med kollektivtrafiken och möttes av en helt annan entré med trevliga små gågator precis som i en gammal stadskärna. Trots att Eslöv endast är strax över 100 år. Min första känsla var, här kommer jag att trivas och här finns stor potential till att växa och attrahera fler till att verka, bo och umgås. Att få höra er historia är intressant och ni har många stora välkända företag.


Förväntningarna är stora redan från start och efter en arbetsvecka och många intressanta möten konstaterar jag ganska så snabbt att det finns en förväntan på min yrkesroll. Vilket jag tycker är mycket bra för det påvisar ännu tydligare viljan och engagemanget om vart man vill och vad man vill. Jag har fått ett fantastiskt välkomnande och träffat många härliga människor, alla med en go entusiasm och positivitet. Jag känner hur det bubblar under ytan i Eslöv, var stolta över er stad! Som sagt förväntansfull kickar jag igång min nya tjänst som Centrumledare i Eslöv och det är ganska så lätt och ta förgivet att en Centrumledare ska börja trolla med sitt trollspö och göra underverk. Riktigt så ser inte verkligheten ut, ensam är inte stark men tillsammans kommer vi att kunna göra massor av trevliga insatser. För att uppnå resultat krävs målpunkter, en strategi för att uppnå målen och så klart delmål för att fira framstegen och det viktigaste av allt är att ha kul på vägen.


Vem är då jag? Och vad kommer jag att kunna tillföra?
-Jag är en god lyssnare och har en förmåga att skapa goda förutsättningar för lönsamhet. Jag har fyra års erfarenhet av motsvarande arbete, varav tre år i Helsingborg och ett år i Höganäs. Utöver de fyra åren så har jag bland annat jobbat med handelsdrivande aktiviteter och marknadsföring, invigningar och galamiddagar och flera andra spännande projekt under 13 år i Helsingborg.
Ni som är boende på orten och likaså inresande till Eslöv är expertiser på hur ni upplever staden. Jag hade varit oerhört tacksam om ni vill dela med er av vad ni saknar och tycker borde kompletteras men även av de som ni upplever är riktigt bra. 

Ha det riktigt gott så ses vi på stan!
Hälsningar Centrumledare, Cecilia Reinholdsson
info@eslovsstad.se


Krnika LT_jan Krnika LT_jan