Verksamhetsår 2021

Verksamhetsår 2021

Då var det dags att tacka för mig och de fyra år som jag har haft möjligheten att utveckla Eslöv. Årets verksamhetsberättelse finner ni genom att klicka på pdf (den bifogade filen).

T

T

Under hela hösten och vintern har vi på lördagsförmiddagarna bjudit på musik, trolleri, teater, ansiktsmålare, ballongfigurer m.m. Lördag 4/12 har vi besök av tomten och gratis ballongfigurer. Finns i Eslövs centrum och på Stora torg från kl.11.30

BINGO-promenad

BINGO-promenad

BINGO 20 kr varav 10 kr går till välgörenhet. Tillsammans gör vi skillnad!

Upplevelse på Stora torg

Upplevelse på Stora torg

Upplevelse på Stora torg lördags förmiddagar, oftast runt kl.11 vid något tillfälle kl.10 är ett projekt som kickade igång i höstas och löper året ut under ledning av Eslövs centrumledare Cecilia Reinholdsson med bidrag från Sparbanksstiftelsen Färs & Frosta och Eslövs Kommun.

Julskyltning i Eslöv

Julskyltning i Eslöv

Förra året blev vi tvungna att sätta det på paus. Men nu är vi igång! Äntligen får vi mötas igen. Kom och upplev Eslövs julskyltning den första advent.

Hållbarhet i fokus

Hållbarhet i fokus

Hållbarhet är en viktig punkt och ett gemensamt ansvar i vårt samhälle. Hur kan vi gemensamt påverka miljön?

En tom lokal får nytt liv

En tom lokal får nytt liv

Eslövs Stadskärneföreningen har ett nytt samarbete tillsammans med UF-företagen på Carl Engström-gymnasiet och BA Bygg fastigheter.

Torghandel

Torghandel

Eslövs Stadskärneförening vill tillsammans med attraktiva aktörer skapa ett brett utbud av torghandel för en aktiv och trivsam stad.