Eslövs Bowling

54 Västergatan Norra Eslöv

Visa vägbeskrivning

TILLFÄLLIGA ÖPPETTIDER

MÅNDAG -TISDAG 11.00-14.00
ONSDAG 11.00-20.00
TORSDAG 11.00-20.00
FREDAG  11.00-20.00
LÖRDAG  14.00-20.00
SÖNDAG STÄNGT

 

BOWLA

 Eslövs Bowling har 10 toppmoderna bowlingbanor. Vi har hjälpmedel för barn samt funktionshindrade. Alla bowlingbanor har automatisk uppfällbara räcken. På helgerna efter kl. 18.00 tänds discobelysningen. Vill man inte bowla så har vi även 1 shuffleboard samt en airhockey som passar för hela familjen!

Kort sagt: Eslövs roligaste nöjesställe!
 

HALLIGAN

Halligan är öppen för alla spelare. Ett kompisgäng, arbetskamrater eller du som är bowlare sedan tidigare som vill ha lite extra matchträning. Laget består av 2 spelare plus eventuella reserver. Matcherna spelas över 3 serier där varje spelarna möter varandra och i sista serien är det totalpoängen för lagen. Kostnaden är 100:-/spelare och match. Vi har 4 divisioner där vi delar in lagen efter kapacitet för att få jämna och spännande matcher.
Klicka på bilderna för att se tabell samt kommande matcher.

 

SHUFFLEBOARD

Shuffle är riktigt roligt och går ut på att stöta sin sten så den hamnar i området med högst poäng – ju längre in på bordet den stannar desto högre poäng får du. Men stöter du för långt ramlar stenen över kanten och är död. Du kan jämföra det med curling där du ska hamna i boet men inte gå förbi. Vi har för tillfället ett shuffleboard så passa på att boka den när den är ledig.

 

BARNKALAS

Kalas och Bowling är en perfekt kombination som barn älskar! Vi anordnar en minnesfull dag med massa festligheter.
Vårt automatiska staket på banorna hindrar klotet från att hamna i rännan vilket gör att det blir utdelning. Kalaset varar i ca 2 timmar.

 

Facebook