Krontryck

22 Ystadsvägen Södra Eslöv

Visa vägbeskrivning

Kreativa lösningar och skaparglädje – din trycksakspartner hela vägen


Krontryck är det centrala tryckeriet i mellanskåne som tycker att det är viktigt med personlig kontakt och service. Ingen kund är för liten och ingen är för stor! Med ett brett utbud av tjänster, kontaktnät och samarbetspartners kan vi tillgodose ditt behov av marknadsföring.

Krontryck är ett välkänt tryckeri beläget i Eslöv. Tryckeriet och Eslövsbladet startades av Uno Kronkvist 1961. Företaget har sedan drivits vidare av anställda som klivit fram som nya ägare. I november 2014 gick vi samman med Sandéns Security Printing AB för att tillsammans bredda vår verksamhet.

Under de senare åren har vi satsat mycket både på vår Offset- och Digitaltryck-avdelning och byggt upp ett modernt tryckeri med stor kapacitet.

Vi har tre producerande avdelningar ateljé/PrePress, tryckeri och binderi/efterbearbetning. Dessutom driver vi ett annonsorgan, Eslövsbladet, som delas ut till alla hushåll, företag och butiker i Eslövs kommun. Personalen har en hög kompetens och följer ständigt med i den nya tekniken.

Vi har idag ca 800 kunder med inriktning på Eslöv med omnejd. I vårt galleri kan du se några exempel på kunder och arbeten vi utför.

Genom vårt moderbolag kan vi nu hjälpa våra kunder på en helt ny marknad - säkerhetstryck! Sandéns Security Printing är Skandinaviens största tillverkare av bingo, säkerhetsklassade lotter och telefonkort. Med en bred produktportfölj och gedigen erfarenhet i många affärsområden producerar Sandéns till kunder runt om i världen där några av världens starkaste varumärken ingår.


Krontryck sponsrar

Vi värnar om det lokala föreningslivet i Eslövs kommun, de föreningar som vi är stolta sponsorer till idag är Eslövs IK, Eslövs HF, Friskis & Svettis, Stehags AIF och Eslövs TK. Sponsringen sträcker sig från trycksaker till radioreklam. 2013 fick vi äran att designa Eslövs IK´s matchtröja som du kan se i vårt galleri.

Här kan du lyssna på vår radioreklam för Eslövs IK´s räkning.